☎ Bel nu: 085-0730177

Extra's van de Popscore muziekquiz

Wil je dat de DJ langer doordraait? Of een leuke extra bij de quiz zoals spectaculaire verlichting? Dat kan! Hier onder tref je een overzicht aan van de extra’s die wij aanbieden. Het is zelfs mogelijk om de quiz te voorzien van vragen die specifiek over jullie bedrijf gaan! 

Icon Image

Custom made bedrijfsquiz

Wat is de grote hobby van onze Logistiek Manager? Welke salesmanager heeft de meeste boetes gereden afgelopen jaar? Tijdens de voorbereiding bedenken we samen een aantal leuke vragen over jullie bedrijf, welke tijdens de quiz vol enthousiasme door de presentator worden gesteld!

€ 100,- (incl. btw)

Icon Image

DJ draait door (per uur extra)

Alles om een goed feestje te bouwen heeft u met de Popscore muziekquiz al in huis: Boxen, DJ apparatuur en natuurlijk een DJ! De DJ kan nog blijven om er een spetterend feest van te maken, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met jullie muziekvoorkeuren! 

€ 50,-/uur (incl. btw)

Icon Image

Popscore Luxe Prijzenpakket

 Zijn de standaard prijzen niet voldoende? Laat ons dan een luxe prijzenpakket samenstellen voor uw gezelschap. Dit zorgt voor nóg meer competitie in het spel. Hulde aan de winnaar! 

€ 75,- (incl. btw)

Icon Image

Set Disco verlichting

Met deze mooie verlichtingset geeft het uw feest nog wat extra sfeer!

€ 75,- (incl. btw)

Icon Image

Quiz op LED Verlichte Vloer

Breng uw deelnemers direct in de stemming en nodig ze uit op de LED verlichte dansvloer. Zeker wanneer de DJ na de quiz nog even doordraait, is dit een waanzinnige extra! 

€ 425,- (incl. btw)

Close Menu