☎ Bel nu: 085-0730177

Huur Quiz knoppen

Bij de Popscore muziekquiz zijn de quiz knoppen zijn ook te huur! Neem contact met ons op voor meer informatie of een prijs opgave. De algemene prijslijst kunt u hieronder vinden.

Per knop-koffer met zwaailamp (max 4)

Controller (altijd nodig)

Scorebord

Truss voetpaal 1m Hoogte met naambordje

Buzzer (CD speler en speaker)

Geluidsinstallatie tot 75 personen

Beamer met scherm tot 75 personen

Haal/breng service

Bediening

€ 25,-

€ 20,-

€ 30,-

€ 15,- 

€ 40,-

€ 75,-

€ 75,- 

Op aanvraag

€ 45,-/uur

Het spelen van deze muziekquiz is een genot voor vrienden als familie maar ook als bedrijfspel! In een interactief spel kunt u samen uw kennis testen en komt u erachter wie er het meest vanaf weet.

Recensies over de Popscore Muziekquiz

Popscore is een grandioze keuze geweest als “leuke activiteit” voor onze netwerkborrel. Met een drankje in de hand op een informele manier samenwerken en direct contacten leggen. Na de quiz heb je dan direct aanspraak, wat précies het doel was!
Marc
5/5
De popscore quiz was een hele mooie toevoeging aan ons bedrijfsfeest. Het spel was erg leuk en gezellig en de DJ wist allemaal leuke plaatjes te draaien. Ik zou popscore zeker aanraden!
Tamisha
5/5
Popscore is een erg leuk spel, en zorgt gegarandeerd voor een goeie sfeer op je feest. De echte buzzer knoppen met de geluidjes zijn een hele mooie toevoeging. De DJ kon zelfs muziek aanpassen aan ons thema. Helemaal super!
Tamisha
5/5
Close Menu