☎ Bel nu: 085-0730177

Wat is de Popscore muziekquiz?

Popscore muziekquiz
Tijdens de PopScore quiz waan je je regelrecht in een TV studio! Met echte buzzerbuttons, prijzen, zwaailampen, een scorebord, DJ en een Quizmaster gaan jullie in 3 rondes en een spetterende finale raden welke muziek er wordt gedraaid! En zeg nou eerlijk… een grote rode knop… Daar moet je toch op drukken?! Al met al dus een geweldig spel voor elk feest, voor families, vrienden of een leuk bedrijfsuitje!

Ronden
In de eerste ronde vragen we welke titel en artiest horen bij de intro’s van muzieknummers die de DJ draait! In de tweede ronde mixt de DJ 2 plaatjes dwars door elkaar… welke 2 artiesten en welke 2 titels horen hierbij? In de derde ronde doen we een beroep op de zangtalenten van jullie groep en worden jullie gevraagd de plaat af te zingen zodra de DJ die stopt! Tot slot, in de finale, komen er in recordtempo 30 platen voorbij. Aan jullie de kunst om er zoveel mogelijk te herkennen! Klaar voor de start?… AF! 

Popscore is inclusief
– Maximaal 4 buzzerbuttons met zwaailamp
– Scorebord
– DJ 
– QuizMaster
– Beamer met scherm
– Prijzen voor winnaar én verliezers!

Verschillende stijlen
PopScore is te spelen in diverse genres. Zo kunt u kiezen uit: ‘van alles wat’, ’70s and 80s’, ’90s’, ‘Nederlands’ en ‘Apres ski’.  Heel divers en daarom valt er altijd wel iets te kiezen wat bij uw feest past!

Locatie
Waar kun je Popscore spelen? Overal! Popscore is een mobiel spel en kan dus op elke denkbare locatie worden gespeeld! Zelf geen locatie? Wij hebben in dat geval tegen kleine meerkosten locaties in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven, Arnhem, Nijmegen, Den Haag, Scheveningen of Rotterdam. 

Specificaties over de Popscore muziekquiz

Geschikt voor: 
10-60 personen (maximaal 4 groepen)

Duur: 
30 tot 60 minuten

Prijs:
11-20 pers:   € 29,- p.p.
21-30 pers:   € 24,- p.p.
31-40 pers:   € 19,- p.p.
41-60 pers:   € 14,- p.p.
(excl Reiskosten, incl 21%BTW)

Recensies over de Popscore Muziekquiz

De Popscore muziekquiz is een grandioze keuze geweest als “leuke activiteit” voor onze netwerkborrel. Met een drankje in de hand op een informele manier samenwerken en direct contacten leggen. Na de quiz heb je dan direct aanspraak, wat précies het doel was!
Marc
5/5
De popscore quiz was een hele mooie toevoeging aan ons bedrijfsfeest. Het spel was erg leuk en gezellig en de DJ wist allemaal leuke plaatjes te draaien. Ik zou popscore zeker aanraden!
Johan
5/5
Het idee om de Popscore muziekquiz te spelen was een zeer goed plan. Het is een erg leuk spel, en zorgt gegarandeerd voor een goeie sfeer op je feest. De echte buzzer knoppen met de geluidjes zijn een hele mooie toevoeging. De DJ kon zelfs muziek aanpassen aan ons thema. Helemaal super!
Tamisha
5/5
Close Menu